SsangYong XLV

eXciting Lifestyle Vehicle

XLV е елегантен градски кросовър със съвременен дизайн и водещи в класа динамика и сигурност. Роден от футуристичия концепт XLV-Air, този компактен SUV е проектиран така, че да надхвърли очакванията Ви във всяко едно отношение: изцяло нова платформа, актуален динамичен и мускулест силует, модерен нов интериор, нова линия двигатели, водеща в класа сигурност.

Наричайте го „Tivoli XL“

Споделяйки обща платформа с Tivoli, XLV се отличава с удължено след третата колона купе, с което товарният капацитет нараства до впечатляващите 720 литра товарен обем. Същевременно, стиловите характеристика на Tivoli са запазени, включително хармонично излятото купе на SUV, излъчването на спортен автомобил и скосената линия на покрива.

Произведен в Южна Корея

Както Tivoli, така и XLV се произвежда в Южна Корея от SsangYong Motor, най-старият корейски автомобилостроител и единственият, специализиран в производството на автомобили 4×4 и SUV.

Екстериор Удължен семеен SUV

По-голям багажник и вълнуващи нови екстри

XLV, съкращение от eXciting smart Lifestyle Vehicle, е проектиран като многофункционален SUV и с допълнителната си дължина увеличава вътрешното пространство на багажника, за да го направи още по-практичен за семейна употреба. За тези, които търсят автомобил с универсално приложение, XLV предлага широк салон, в който петима високи пътници могат да пътуват с отлично пространство за краката, раменете и главата и разполагат с огромен товарен обем от 720 литра, както и с различни отделения за вещи.

Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на водача. XLV може да бъде поръчан в 4 модни външни цвята и още толкова възхитителни двуцветни комбинации за още по-персонализиран вид.

Забележка за цветовете: Цветовете на боята може леко да се различават от показаните снимки поради особеностите на фотографията и настройките на Вашия монитор. Моля, преди да направите поръчка, да направите справка с физическите цветови мостри, налични при Вашия оторизиран дилър.

Интериор Aвтомобил „2 в 1“

Универсалното решение за ежедневието и за почивните дни

Подобно на екстериора, интериорният дизайн на XLV създава динамична атмосфера с модернизма на луксозно жилищно пространство, което е едновременно стилно и съвременно. Макар и компактен, луксозният интериор предлага щедро, светло и просторно място за петима пътници, а широчината на таблото е допълнително подчертана от централната маска с формата на птица с разперени крила. Новият XLV може да се похвали с интериор, надхвърлящ очакванията дори на най-взискателния клиент – с модерно и ергономично място на водача, същевременно дизайнерски, луксозно изпълнен и богат на екстри салон, за максимален комфорт на всеки пътник. Версията Premium е с отопляеми кожени седалки и ниво на оборудване, недостижимо от конкурентите в този клас.

Вътрешно пространство, подвижно и приспособимо

Предните кресла изглеждат, усещат се и се настройват като седалки на спортен автомобил. Облегалките на втория ред седалки се накланят до ъгъл от 32.5 градуса, а подът е фактически равен, осигурявайки забележителен простор за трима възрастни отзад. Централният подлакътник се спуска от облегалката за допълнителен комфорт в случаите, когато на задната седалка пътуват до двама пътници.

Увеличено и съвършено организирано

Щедрият товарен обем от 720 литра е достатъчен, за да бъде превозвана широка гама от екипировка за развлечения сред природата, а вторият ред седалки може да бъде сгънат и товарният обем да бъде увеличен, както се очаква от един лайфстайл SUV.

Вариации на седалките