Tivoli

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Избягай от скуката

Tivoli е интелигентен градски кросовър със съвременен дизайн, водещa в класа сигурност и динамично пътно поведение. Роден от футуристичия концепт XIV, този компактен SUV е проектиран така, че да надхвърли очакванията Ви във всяко едно отношение.

Изцяло нова платформа, актуален динамичен и мускулест силует, модерен нов интериор, нова линия двигатели, водеща в класа сигурност и наистина очарователно име, прочетено отпред назад и отзад напред.

Готиният градски кросовър: Изборът на цвят на автомобила отразява в голяма степен личността на водача. Tivoli може да бъде поръчан в 6 модни външни цвята и 6 възхитителни двуцветни комбинации за още по-персонализиран вид.

Интериор Високо ниво на оборудване

Вътрешно пространство, ергономично и луксозно

Вътрешното пространство е едно от най-хубавите неща в Tivoli. Луксозният интериор е изпипан до най-дребния детайл за максимално усвояване на пространството и комфорт на пътниците. В резултатат на това Tivoli разполага с модерно и изненадващо просторно за компактен SUV купе с интелигентно и класно излъчване.

С огромно внимание към всеки детайл

Новият Tivoli може да се похвали с интериор, надхвърлящ очакванията дори на най-взискателния клиент – с модерно и ергономично място на водача, същевременно дизайнерски, луксозно изпълнен и богат на екстри салон, за максимален комфорт на всеки пътник. Версията Premium е с отопляеми и вентилирани кожени седалки и ниво на оборудване, недостижимо от конкурентите в този клас.