Rexton

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Новият автентичен SUV

Нашият нов SUV флагман Rexton e проектиран така, че да дава повече във всяко едно отношение. Сега Рекстън е по-сигурен, по-мощен, по-просторен и по-стилен от всякога. Този автентичен 4х4 вози прекрасно, независимо дали е на пътя, или извън него, а технологиите в купето му предлагат нов, по-висок стандарт на удобство, забавление и защита.

Величествен силует

Радиаторната решетка с форма на разтворени за полет крила и отсечените линии на предницата създават класическия вид на SUV, a динамичната странична линия очертава красивия и внушителен силует на Рекстън. Дръзкият и същевременно изтънчен вид е подчертан от хромирания кант на предната броня, от лакираната в блестящо черно подкартерна защита и интегрираните в страничните огледала светлини.

Задният спойлер с вградена допълнителна стоп-светлина подчертава спортното излъчване на Рекстън и подобрява пътната безопасност. Хромираната лайстна, пресичаща петата врата, добавя изисканост и лукс, а накрайникът на изпускателната система е скрит, за да не нарушава елегантната линия на задницата. Осветената от светодиоди регистрационна табела и изчистените прагове внасят съвършените завършващи щрихи в екстериора.

Комфорт и простор за шофьора и пътниците

Двете седалки на първия ред са вентилирани, а седалките на първи и втори ред са с подгряване.

До трима водачи могат да запаметят предпочитаните си настройки за позицията на шофьорската седалка и огледалата.

Пространството за краката на пътниците от втория ред седалки е огромно, благодарение на оптимизирания пространствен дизайн на интериора, а вторият ред седалки е двойносгъваем за постигане на максимална товароносимост.

7 места Повече от данъчно предимство

Адаптивност на интериора

Новият Rexton e невероятно гъвкав. Предлага се във версии с 5 или 7 места, като и двете разполагат с огромен товарен капацитет.

Както при 5-местните, така и при 7-местните модели вторият ред седалки се дели в съотношение 60:40 със сгъваем централен подлакътник.

При 7-местните модели, наред със сгъването на втория ред в съотношение 60:40, седалките на третия ред могат да се сгъват индивидуално в съотношение 50:50 за още по-голяма гъвкавост. Достъпът до задните седалки е улеснен от двойносгъваемия втори ред седалки.

При 5-местните модели вторият ред седалки се сгъва напълно, отваряйки равен багажник за обемисти товари с обем от 1,977 литра.