Korando

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Класен автомобил с повишена проходимост

Нова платформа, нов дизайн, нови двигатели – нашият нов „Gangnam style“ Корандо внася свеж полъх в пазара на компактните кросоувъри. Южнокорейският SUV специалист SSangYong представя разнообразни и значими иновации в своето четвърто поколение Корандо, което олицетворява модерния и динамичен градски шик. Съчетвайки в себе си нисък разход на гориво с висока ефективност, привлекателната визия на стилен семеен хечбек с приключенския дух и проходимостта на SUV, Корандо задоволява изцяло нуждите на съвременния човек.

Дързък атлетичен силует

Всичко в стила на Корандо е замислено така, че да подчертае мощната и надеждна AWD-проходимост.

Внушителната харизматична предница на Корандо, решителната линия на ъгловатите фарове, спортната радиаторна решетка, изразителните въздухозаборници, заедно с хромираните елементи и характерни калници допълват динамичния профил.

Двуцветната задна част с двоен ауспух съвършено подчертава динамичния образ на този спринтьор. Характерната линия от фаровете до стоповете следва плътно контурите на купето, за да обрисува съвършенната атлетична форма на Корандо.

Екстериорът на Корандо впечатлява с агресивните графични елементи, които допълнително подсилват концепцията за мощ, облечена в елегантност.

Проектиран и разработен за високоекологична ефективност, Корандо предлага невероятна икономия на гориво и ниски емисии на въглероден двуокис. Доказаната сила и безопасност, които са в гените на един истински SUV, заедно с комфорта и изискаността на премиум марка като SSangYong, превръщат Корандо в най-доброто предложение в класa на средноразмерните SUV.

Интериор Изчистен и ергономичен

Вътрешно пространство: Гъвкаво и функционално

Адаптивност на интериора

Всички седалки на Корандо могат да се накланят, за да осигурят нужния комфорт на водача и на пътниците. Задните седалки се сгъват по множество начини, увеличавайки товарното пространство и възможните приложения на автомобила, докато различните прегради и отделения запазват багажа добре подреден и защитен.