Musso

previous arrow
next arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Съчетание от надеждност и изтънченост

Musso е създаден за максимална стойност и употреба, точно както са били замислени пикапите при проектирането им като тип автомобили.

Гъвкавост за максимална стойност

Musso се произвежда във версии с двойнa кабинa и две дължини на каросерията.

Класическият Musso (Rexton Sports в Корея) е луксозно многофункционално превозно средство с изключително широко приложение и спортно излъчване.

Удължената му версия – Musso Grand – е великолепен работен пикап, готов да изпълни всяка задача във фермата, в склада или на полето. Musso и Musso Grand са страхотно изглеждащи автомобили, които не само покриват, но и надхвърлят очакванията за пикап.

Уютна и комфортна кабина

Интериорът на Musso е изтънчен и елегантен. Седалките са с ергономична конструкция, за да не уморяват потребителя дори при дълги пътувания. Вградените във всички врати джобове държат карти, бутилки с вода и всичко важно за пътуването на една ръка разстояние.

В централната конзола са вградени USB-порт, източник на захранване и двоен държач за чаши, докато пътниците на втория ред разполагат със собствени държачи за чаши и дръжки на B-колоните, подпомагащи качването и слизането.